ESK Web Solutions

Vi vil oprette din hjemmeside og sørge for dens effektive hverdagsfunktion og opdateringer. Bare skriv os en mail og fortæl det, du har brug for — vi vil gøre resten.

Vi vil ikke bare oprette en hjemmeside til jer. Vi vil også sørge for dens effektive hverdagsfunktion og opdatering. I behøver ikke at vide nogle tekniske detaljer. Bare skriv os en mail og fortæl, hvad I har brug for — vi vil gøre resten.

Vælg mellem to planer

Simpel

295 kr/måned
Oprettelse 3 950 kr

En simpel hjemmeside med det meste statiske indhold opdateret lejlighedsvis.

Til opsætningspris vil vi oprette en hjemmeside med mobilvenlig (responsive) design fra standard skabelon med din virksomheds farver og logo. Vi vil også udfylde op til 10 sider med det indledende indhold (herunder grafik osv.) og udgive webstedet på vores platform.

Den månedlige pris dækker webhotel, sikkerhedskopiering, kundesupport (via e-mail) og en opdatering om måneden (inklusive grafik osv.). Bare send os en mail med tekst, fotos, i ethvert format, og vi vil gøre resten.

Optimal

495 kr/måned
Oprettelse 7 950 kr

En dynamisk hjemmeside med et dedikeret design og mere regelmæssige opdateringer.

I dette plan vil vi lave et specialfremstillet design, der især er oprettet til din virksomhed, og tilføje nyhedsfeed, feedbackformular eller katalog over dine produkter eller tjenester, hvis det ønskes. Derefter udfylder vi op til 30 sider (eller katalogartikler) med det indledende indhold (herunder grafik osv.) og udgiver hjemmesiden på vores platform. Vi vil også sikre det SSL-certifikat, så det vil blive vist i browsere som sikkert.

Den månedlige pris dækker webhotel, sikkerhedskopiering, kundesupport (via e-mail), forlængelse af sikkerhedscrtifikat og tre opdateringer om måneden (inklusive grafik).

Vi kan også hjælpe med en registrering og support af internetdomæne og tilhørende mail konto. Se detaljeret liste over tjenester her.
Ønskes noget ekstra? Kan du altid og aftale med os!

Priserne er uden moms.